Waar kunnen we je mee helpen?

Opnieuw versturen bij verslepen planning

Mocht de planning wijzigen nadat de opdracht-notificatie is verzonden kan het nodig zijn de notificatie opnieuw te versturen. Middels deze instelling is het mogelijk om automatisch de notificatie nogmaals naar de betreffende relatie te sturen. De notificatie wordt nogmaals naar de relatie gestuurd volgens dagen vooraf en op het ingestelde tijdstip.

Altijd opnieuw versturenBij het aanpassen van de opdrachtdatum en/of het verslepen van opdrachten worden altijd de notificaties opnieuw verzonden.
Alleen opnieuw versturen bij termijn-planningIndien de opdracht van week-naar-week wordt versleept worden de notificaties opnieuw verzonden. Indien de opdracht is verplaatst binnen dezelfde week wordt de notificatie niet opnieuw verzonden.
Niet opnieuw vesturenIndien het niet gewenst is om de notificaties automatisch opnieuw te versturen kunt u de functie uitschakelen. Je dient zelf de klant eventueel op de hoogte te stellen van de nieuwe datum waarop de werkzaamheden zijn ingepland.