Wanneer een medewerker uit dienst gaat kan je deze zelf deactiveren.
Na het deactiveren kan de medewerker per direct niet meer in het systeem en worden alle toegewezen opdrachten ontkoppeld. Binnen enkele werkdagen word jouw Plan&Was contract hier op aangepast.
Een medewerker dient minimaal 1 maand actief te zijn geweest om deze te kunnen deactiveren!
Ga naar het tabblad Instellingen → Medewerkers → Overzicht → kies de juiste medewerker
→ Acties → Deactiveren → Opslaan.
