Waar kunnen we je mee helpen?

Instellingen voor gebruikers

Het is mogelijk om per medewerker te bepalen welke recht hij/zij toegekend krijgen in de app.
In de web versie van Plan&Was kan je deze instellinge doen bij het tabblad Instellingen → Medewerkers 
Je wilt misschien dat een medewerker alleen de opdrachten kan in zien waar hij of zij aan gekoppeld is, of heeft liever niet dat de prijzen worden getoond.
Ook kan de medewerker volledige toegang toegekend krijgt dit bepaald jij volledig zelf. 

Wanneer je bij instellingen een medewerker opent of toevoegt, staat rechtsonder in het blok toegang tot Plan&Was.
Volg vervolgens de omschreven stappen om de medewerker te activeren.

Daarna geeft je aan welke rechten de medewerker wilt toekennen en sla deze gegevens op.
Per rechten kan je inzien wat dit inhoud en bepalen of je deze wel of niet wilt toestaan.

    image (162).png

image (163).png