Waar kunnen we je mee helpen?

Medewerkers & gebruikers

Een medewerker kan opdrachten toegewezen krijgen binnen het systeem en heeft hierdoor een eigen agenda. Ook is het mogelijk om voor de medewerker een eigen Plan&Was account activeren waarna hij/zij toegang heeft tot de App en/of web versie. Nadat de medewerker is geactiveerd kunnen de opdrachten worden toegewezen en kan hij/zij zelfstandig de app gebruiken en de lijst van opdrachten uitvoeren.

Iedereen die werkt met het Plan&Was systeem word geregistreerd als medewerker. Als eigenaar ben je zelf als eerste medewerker automatisch geactiveerd in het systeem.

    Bij de pagina instellingen kan een nieuwe medewerker worden aangemaakt en geactiveerd. Wanneer je en medewerker activeert geef je deze ook direct de persoonlijke rechten die per medewerker gelden. Je kunt per medewerker de volgende bewerkingen uitvoeren:

    • Activatie / de activatie
    • Details
    • Notitie (intern)
    • Beschikbaarheid
    • Toegang tot Plan&Was
    • Verlof registratie 

    Veelgestelde vragen

    Wat wordt er bedoelt met een medewerker?

    Een medewerker kan binnen het systeem opdrachten toegewezen krijgen en heeft hierdoor een eigen planning. Op deze manier ziet iedere medewerker precies welke werkzaamheden voor hem of haar gepland staan.
    Daarnaast is het mogelijk om voor een medewerker een eigen Plan&Was‑account te activeren.
    Iedere medewerker krijgt zijn eigen personlijke instellingen die bepalen welke rechten zij hebben.

    Hiermee zorg je ervoor dat iedere medewerker zelfstandig en overzichtelijk kan werken binnen Plan&Was.

    Hoe voeg ik een nieuwe medewerker toe?

    Bij de pagina instellingen kan de nieuwe medewerker worden aangemaakt en geactiveerd. Wanneer je en medewerker activeert geef je deze ook direct de persoonlijke rechten die per medewerker gelden. Je kunt per medewerker hun eigen rechten toekennen.

    Voor uitgebreide uitleg zie;

    Mijn medewerker gaat stoppen?

    Wanneer een medewerker uit dienst gaat kan je deze heel eenvoudig deactiveren.
    De opdrachten die aan de medewerker gekoppeld waren worden per direct ontkoppeld, ook kan er per direct niet meer worden ingelogd.
    Deactiveer de medewerker aan het einde van zijn laatste werkdag.

    Voor meer informatie klik hier;

    Medewerkers & gebruikers

    Hoe registreer je medewerker verlof?

    Je kunt in het systeem de verlof dagen van jouw medewerkers registreren zo zie je direct wanneer de medewerker niet beschikbaar is. Deze registratie knop vind je bij de medewerker kaart boven in de balk.

    Hoe stel ik de medewerker beschikbaarheid in?

    De beschikbaarheid van de medewerker vult zich automatisch in met de standaard werktijden van het bedrijf deze zijn vooraf ingesteld.
    Wanneer een medewerker afwijkende werkdagen/ tijden heeft kunnen deze per medewerker worden ingesteld op de medewerker kaart. Het systeem houd rekening met de berekening van de inzetbare uren.

    Voor uitgebreide uitleg zie;

    Medewerkers & gebruikers

    Hoe kan ik de medewerker zijn toegangsrechten instellen?

    Wanneer je een medewerker activeert kan je deze direct hun persoonlijke rechten toekennen.
    Hiermee bepaal jij wat ze wel en niet kunnen inzien in de App.

    Voor uitgebreide uitleg zie;

    Medewerkers & gebruikers

    Mijn medewerker heeft nieuwe/ aangepaste rechten nodig?

    Wanneer er rechten van een medewerker veranderen kan je deze direct toepassen op de medewerker kaart.
    Na het wijzigen van de rechten dient de medewerker opnieuw in te loggen om de rechten door te voeren.

    Voor uitgebreide uitleg zie;

    Medewerkers & gebruikers